Loïs (Notarieel Medewerker)

Loïs rondde in 2018 de mbo studie Juridisch Administratief Dienstverlening af. Ze ging aan de slag als Assistent Bewindvoering, waar ze er na drie jaar werkzaam te zijn achter kwam dat het notariaat meer haar interesse trok. Ze kreeg een nieuwe uitdaging waar ze begon als Notarieel Secretaresse, waarna ze doorgroeide tot Notarieel Medewerker. Loïs haar dagelijkse verantwoordelijkheden omvatten het invoeren en afwerken van dossiers, waarbij ze zorgt voor een nauwkeurige en volledige administratie. Loïs maakt aktes passeerklaar en stelt nota's op die ze vervolgens verstuurt naar de betrokken partijen. Loïs stelt diverse aktes op, zoals verklaringen van erfrecht, levenstestamenten en volmachten. Daarnaast verstuurt ze conceptaktes en uitnodigingen en stelt ze offertes op voor de diensten. Tevens controleert Loïs de CTR- en CLTR-lijsten en handelt ze overlijdensmeldingen af. Ze voert telefonische en e-mailcorrespondentie met cliënten om hen te informeren en te adviseren. Ze vraagt aktes op bij DocDirect, registreert en verstuurt aktes, en dient stukken in bij het Kadaster om de juridische status van eigendommen vast te leggen. Momenteel is Loïs op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht. Een kantoor waar ze de mogelijkheid krijgt om verder te ontwikkelen, heeft voor haar de voorkeur.
       
Loïs is een loyale, gedreven en leergierige jongedame. Haar gedrevenheid blijkt wel uit het feit dat ze binnen haar functie altijd graag meer wilt leren en er alles van wilt weten. In haar vrije tijd gaat ze graag op pad met vriendinnen of haar vriend, van dagjes weg tot tripjes op de motor. Daarnaast krijgt ze veel energie van stedenstripjes. Loïs komt op mij over als een secure dame die goed weet wat ze wilt.
 
Loïs heeft een opzegtermijn van één maand en is 24 uur per week beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.  

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

Sittard

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

Microsoft Office